Tidenes bæsjebleie!

Jeg har aldri lagt særlig skjul på at jeg virkelig misliker bleieskift og alt som følger med. Faktisk er det så galt at jeg ofte får brekninger og en sjelden gang faktisk begynner å gulpe i munnen.

Denne historien startet for lenge siden, faktisk like etter at den lille prinsessa ble født. Siden jeg sliter sånn med bleiene har jeg tatt det rolig og gradvis fram til i dag som var det store målet. I dag skulle nemlig fruen på reunion, hvilket innebar at jeg selvsagt måtte ta alt stellet med den lille. Det skal dog sies til mitt forsvar at denne kvelden er det lengste noen av oss har vært alene med prinsessa.

Kvelden startet greit, den lille sutret litt og fikk flaska med melk slik at hun ble fornøyd. Jeg satte den lille i stolen hennes, mens jeg lagde meg selv middag og deretter begynte å spise middagen. Det var under spisingen at det hele begynte, jeg hørte nemlig stadige luftutslipp som ble kreftigere og kraftigere, helt til nok var nok, nå måtte bleia sjekkes.

Jeg tok den lille under skuldrene og løftet henne opp. Det var da jeg så mitt største mareritt, rett og slett marerittet fra helvete. Det drypte fra ryggen(!) hennes, det drypte gulbrun suppe ned i en hel jævla dam som lå i bunnen av stolen, tenk en hel jævla dam! Bare for å gjøre det verre var det slik at når jeg holdt henne oppe drypte det på resten av stolen, gulvet, ja stort sett over alt, fy faen!

Jeg løp på badet, fant et håndkle å pakke henne inn i slik at jeg kunne bære henne til badet uten å forvandle leiligheten til en åpen kloakk. Jeg pakket henne inn tok henne til badet, la henne på stellebordet og begynte den verste operasjonen i mitt liv. 

Hele bleia var gjennomvåt og brun, bodyen var som en skitten vaskeklut som har lagt på benken i ukesvis og bare for å gjøre det bedre ligger hun selvfølgelig ikke i ro og bare spreller og sprer det utover. Bodyen ble tredd nedover for å ikke smøre bæsj i ansiktet hennes og bleie ble tatt med en bærepose jeg kunne vrenge. Så der lå hun, med bæsj på magen, ryggen, beina og stort sett over alt med unntak av hodet. Jeg brukte antakeligvis opp halvparten av tørklutene før jeg fikk dusjet og badet henne.

Da gjennsto det jo bare å vaske gulvet og prøve å vaske stolen hennes. Om håndklær, og body beholdes får være opp til mora, jeg hadde bare brent dem, men om hun absolutt vil skal hun få lov til å vaske de. Jeg har egentlig bare en måte å beskrive denne "bondingkvelden" mellom far og datter og den måten er enkel: Fy faen i helvete!

2 kommentarer

Birgitte Østby

20.06.2017 kl.08:18

Husker min første dag som lærling i barne-og ungdomsarbeiderfaget, bleieskift. 8 år etter, fortsatt ikke helt vant til det :/ uff..det er ille når hele poden har full av bÆÆsj

Torunn

20.06.2017 kl.11:37

Tøffe tak, ja... *gulp*

Skriv en ny kommentar

Jørn Kristian Hoel

Jørn Kristian Hoel

28, Stavanger

Lykkelig mann med kone, katt og en liten baby på vei.

Kategorier

Arkiv

hits