Å være pappa er kjempekjekt!

Har du noen gang sett en så postiv tittel på et blogginnlegg? Det har du i hvertfal ikke på denne bloggen og det er nettopp derfor denne tittelen og dette innlegget nå kommer. Jeg har skrevet mye om stress med babyen, bæsj, gulping og hormonfulle damer, men nå syntes jeg rett og slett det var på tide med et innlegg av den positive sorten. 

Så hvorfor akkurat nå? Her en dag hadde vi en kjempekjekk dag med en hel masse fremskritt på en gang.

For det første klarte den lille prinsessen å snu seg for første gang. Helt fra ryggen til magen, uten noen form for hjelp. Det var selvfølgelig babyen som stod for prestasjonen, men selvfølgelig var det foreldrene som jublet og fikk stigende selvfølelse. Den som ikke jublet var sevfølgelig babyen som ikke skjønte noe av hva som skjedde og tilsynelatende fikk full panikk og begynte å grine helt hysterisk..

Mirakel nummer to, på samme dag var da hun plutselig begynte å snakke, nei hun snakker ikke om filosofi og avansert matematikk, men rett å slett babysnakk. Hun har ofte lage gryntelyder, sutret og peset høyt, men ikke slik at vi har oppfattet det som snakk, før i dag. Plutselig lå hun i babygymmen og snakket som en gal til sommerfuglbamsen som henger og dingler over henne. Det hadde vert utrolig intressant å vite hva de faktisk snakket om, har de en dyp samtale? Er hun forelsket i bamsen? Hvem vet..

Det siste og kjekkeste som skjedde denne dagen var av det mer koselige slaget. Hun har smilt lenge, smilt av lamper, katten, bamser og andre absurde ting, men hun har aldri ledd. Så gleden var stor da hun plutselig lå der og lo på sofaen. Selvfølgelig lo hun til pappaen og ikke mammen, hvilket bare gjorde det hele mye kjekkere!

Så konklusjonen er at denne pappaen synes det er kjempekjekt å være pappa, livet har liksom fått en helt ny mening. Men ja, det å være en pappa involverer også en del gulp, bæsj og annet, men først og fremst er det utrolig kjekt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jørn Kristian Hoel

Jørn Kristian Hoel

28, Stavanger

Lykkelig mann med kone, katt og en liten baby på vei.

Kategorier

Arkiv

hits